Varškės desertas su želės karūna

Varškės desertas su želės karūna

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašyta. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • plakamoji grietinėlė: 500 mililitrų
  • cukrus: 4 valgomieji šaukštai
  • vanilinis pudingas: 1 pakelis
  • kreminė varškė: 750 gramų
  • želatina: 14 gramų
  • pienas: 1/2 puodelio
  • Želė sluoksniui:
  • vaisinė želė: 2 pakeliai
  • vaisiai arba uogos (gali būti šaldytos ir atšildytos)

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia vaisius supjaustome gabalėliais. Vienu sluoksniu sudėliojame ant formos dugno.
  • Tuomet želę paruošiame taip, kaip nurodyta ant pakelio, tik pilame mažiau vandens. Užpilame vaisius ar uogas bei pastatome į šaldytuvą stingti.
  • Tada želatiną užpilame puse puodelio pieno.
  • Grietinėlę su cukrumi bei pudingo milteliais išplakame iki standumo. Viską sukrėčiame į varškės masę. Labai gerai išmaišome.
  • Želatiną ištirpiname karšto vandens vonelėje. Atvėsiname ir įmaišome į varškės masę.
  • Galiausiai varškės masę dedame ant sustingusios želės. Šaldome, kol sutings. Tikras skanumėlis!

Pabaigai…

Maisto gaminimas namuose yra puikus būdas užtikrinti sveikesnius patiekalus ir kontroliuoti ingredientų kiekį.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating