Varškės kremo šokoladinis kiaušinis

Varškės kremo šokoladinis kiaušinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Artėja Velykos! Parduotuvėse mirgėte mirga šokoladiniai zuikučiai ir kiaušiniai. Šis receptas – idėja, kaip galima įdomiai ir originaliai panaudoti šokoladinius kiaušinius.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Patiekalas Desertai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 šokoladiniai kiaušiniai
  • 100 g varškė
  • 200 ml grietinėlė
  • 50 g maskarponės sūris
  • 2 šaukšteliai apelsinų sulčių
  • 2 šaukšteliai cukraus
  • 2 šaukšteliai vanilinio cukraus
  • Konservuotų persikų puselės

Gaminimo eiga
 

  • Šokoladinį kiaušinį atsargiai praverti per pusę (tai galima padaryti peiliu, arba nupjauti tik viršūnę)
  • Grietinėlę su vaniliniu cukrumi, markarponės sūrį, varškę gerai išplakti. Įpilti apelsinų sulčių, suberti cukrų ir viską sutrinti trintuvu.
  • Supjaustyti konservuotų persikų puseles – jos turi imituoti trynius
  • Į šokoladinį kiaušinį įdėti varškės kremo ir uždėti “trynį” – atpjautą persiko puselę

Pabaigai…

Būkite kantrūs ir atidūs, ypač gamindami sudėtingus patiekalus.
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating