Velykiniai pyragaičiai

Velykiniai pyragaičiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atraskite receptą žemiau ir pradėkite gaminti jau dabar.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 ½ puodelio savaime kylančių miltų
  • 2/3 puodelio rudojo cukraus
  • 1 puodelis pieno
  • 125g išlydyto ir atvėsinto sviesto
  • ½ puodelio razinų
  • ½ puodelio serbentų
  • ½ puodelio graikiškų riešutų
  • ¼ puodelio išlydyto baltojo šokolado
  • 2 kiaušiniai
  • 1 arbatinis šaukštelis vanilės esencijos

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių. Išsijokite miltus ir rudąjį cukrų į didelę indą ir padarykite šulinį centre.
  • Supilkite pieną, kiaušinius, sviestą ir vanilės esenciją į ąsotį. Supilkite į indą su sausais ingredientais ir švelniai sumaišykite. Sudėkite vaisius ir riešutus, švelniai išmaišykite.
  • Mišinį po lygiai paskirstykite į formeles. Kepkite minučių, kol iškils. Atvėsinkite.
  • Ant pyragaičių padarykite kryželius iš baltojo šokolado ir palikite sustengti.

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Receptai su nuotraukomis, Receptai su šokoladu, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating