Želė desertas pagal instrukcijas
Šis želė desertas buvo paruoštas pagal paprastą pakelio instrukciją. Nors tai gali atrodyti elementaru, tačiau norint gauti tokį lygų ir skaidrų rezultatą, reikia šiek tiek įgūdžių ir kantrybės. Želė buvo pilama į formeles, kad sukurtų puikų desertą, tinkantį bet kokiai progai.
Reikalingi Įrankiai
- Želė formelės (Naudojamos želė formavimui)
- Šaldytuvas (Želė stingdymui)
Ingredientai
- 1 pakelis Želė milteliai - Pagal pasirinktą skonį
- 500 ml Vanduo - Karštas vanduo želė ištirpinimui
Gaminimo eiga
- Pagal instrukcijas, esančias ant želė pakelio, ištirpinkite želė miltelius karštame vandenyje.
- Supilkite ištirpintą želė į formeles ir leiskite atvėsti kambario temperatūroje.
- Formeles perkelkite į šaldytuvą ir leiskite želė sustingti apie 3 valandas.
- Prieš patiekiant, atsargiai išimkite želė iš formelių ir išdėliokite ant lėkštės.
Pabaigai…
Galite eksperimentuoti su įvairiais želė skoniais ir formelėmis, kad sukurtumėte unikalius desertus. Jei norite pridėti vaisių ar kitų priedų, įdėkite juos į formeles prieš pilant želė.
Maistingumo lentelė
Angliavandeniai: 60gBaltymai: 2gNatris: 50mgKalis: 10mgCukrus: 50g