Chinkaliai su vištiena

Chinkaliai su vištiena

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Sekmadienio pietūs.. Nežinau kaip pavadinti šį patiekalą, gal kas sugalvos gražų pavadinimą. Lai būna plikytos tešlos ir vištienos faršo šulinėliai. Bet šeimyną nustebinau ir vyras prašė pakartojimo. Galima valgyti vienus su troškintomis daržovėmis, gal kam patinka su grietine, mes dar pasikepinome šoninės spirgučių su svogūniuku ir pagardinome ir kaip garnyrą prie jų atsidarėm žiemai vakuotų daržovių asorti mišrainės, čia jau fantazijos reikalas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Lietuviški patiekalai, Sriubos
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 250 g. miltų
  • 150 ml virinto vandens ir pusė a.šaukštelio druskos.
  • Kiaušinis vienas
  • 500 g. vištienos faršo
  • Svogūnas vienas
  • Pusė nedidelės cukinijos
  • druska, pipirai
  • mėgiami prieskoniai
  • 3 skiltelės česnako..
  • Aš dar dėjau truputį tarkuotos morkos

Gaminimo eiga
 

  • Dar reiks poros svogūnų ir didelės morkos ir svogūnų laiškų užbarstymui, prieš baigiant troškintis.
  • Supili miltus, dedi druską, užplikai verdančiu vandeniu, maišai šaukštu, kai pravėsta įmuši kiaušinį ir išminkai tešlą.
  • Tešlai duodi pailsėti 15-20 min., tada dalini į 10-11 lygių dalių ir pavolioji miltuose, as pirštais išminkiau apvalų paplotėlį dėjau į mažą dubenėlį jį, kaip foto, dėjau paruoštą faršą ir formavau šulinėlius..
  • Dar gilesnėje keptuvėje pasikepiau smulkintų svogūnų ir tarkuotos morkos ant aliejaus, tada ant jų dėjau suformuotus šulinėlius užpyliau verdančiu vandeniu, kad beveik apsemtų ir viriau-troškinau ant silpnos ugnies 20 min… Ir skanaus.

Pabaigai…

Perskaitykite visą receptą prieš pradėdami, kad įsitikintumėte, jog turite visus reikalingus ingredientus ir įrankius.
Recepto raktažodžiai Lietuviški patiekalai, Sriubos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating