Indiška arbata

Indiška arbata

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nedelsdami pradėkite nuo ingredientų ir instrukcijų.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Iš viso 5 minutes
Patiekalas Indiški patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 0.5 arbatinio šaukštelio malto cinamono
  • 2 vienetai gvazdikėlių
  • 4 vienetai juodųjų pipirų
  • 0.5 arbatinio šaukštelio malto kardamono
  • žiupsnelis druskos
  • 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
  • 1 valgomasis šaukštas indiškų arbatžolių
  • 0.6l pieno

Gaminimo eiga
 

  • Sumalame juoduosius pipirus ir kartu su cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, druska, cukrumi bei arbatžolėmis sudedame į puodą.
  • Užpilame prieskonius pienu ir verdame virš vidutinės ugnies, kol pienas užverda.
  • Pienui užvirus, puodą iš karto nukeliame nuo ugnies ir leidžiame pastovėti apie min.
  • Arbatą nukošiame, supilstome į puodelius ir skanaujame.

Pabaigai…

Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.
Recepto raktažodžiai Arbatos, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating