Indiška arbata
Nedelsdami pradėkite nuo ingredientų ir instrukcijų.
Ingredientai
- 0.5 arbatinio šaukštelio malto cinamono
- 2 vienetai gvazdikėlių
- 4 vienetai juodųjų pipirų
- 0.5 arbatinio šaukštelio malto kardamono
- žiupsnelis druskos
- 1.5 valgomojo šaukšto cukraus
- 1 valgomasis šaukštas indiškų arbatžolių
- 0.6l pieno
Gaminimo eiga
- Sumalame juoduosius pipirus ir kartu su cinamonu, gvazdikėliais, kardamonu, druska, cukrumi bei arbatžolėmis sudedame į puodą.
- Užpilame prieskonius pienu ir verdame virš vidutinės ugnies, kol pienas užverda.
- Pienui užvirus, puodą iš karto nukeliame nuo ugnies ir leidžiame pastovėti apie min.
- Arbatą nukošiame, supilstome į puodelius ir skanaujame.
Pabaigai…
Drąsiai pakeiskite ingredientus pagal savo pageidavimus ar mitybos poreikius.