„Tikka“

„Tikka“

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Jei turite kitų idėjų, kviečiu pasidalinti jomis komentaruose apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Indiški patiekalai
Virtuvė Indiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 puodelis natūralaus jogurto
  • 1 puodelis kapotų kalendrų lapų
  • 2 šaukšteliai trinto imbiero
  • 3 šaukšteliai trinto česnako
  • 6 pipirų grūdeliai
  • 3 šaukšteliai citrinų sulčių
  • 1/2 šaukštelio apelsinų minkštimo
  • 1 kg vištos krūtinėlės arba kulšelių be odos
  • 1 didelis svogūnas, supjaustytas plonais žiedais

Gaminimo eiga
 

  • Visus marinatui reikalingus ingredientus, išskyrus jogurtą, reikia sudėti į vieną indą ir ištrinti iki vientisos masės.
  • Į masę supilamas jogurtas. Gerai išmaišoma. Sudedami norimu dydžiu supjaustyti vištienos gabaliukai, gerai išmaišomi. Leidžiama pasistovėti per naktį.
  • Įkaitinama orkaitė arba keptuvė.
  • Dedami vištienos gabaliukai ir kepami, kol dailiai apskrus bei suminkštės.
  • Svogūnų žiedai atskiriami ir sumaišomi su citrinų sultimis.
  • Patiekalas patiekiamas su marinatu, svogūnais ir norimu garnyru.

Pabaigai…

Geras patiekalo derinimas gali suteikti malonią kulinarinę patirtį tiek vizualiai, tiek skoniu.
Recepto raktažodžiai Paukštienos patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating