Aguoniniai voleliai

Aguoniniai voleliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Puikus desertas visai šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 60 g miltų,
  • 20 g krakmolo,
  • 80 g cukraus pudros,
  • 1 pakelis vanilinio cukraus,
  • 140 g margarino,
  • 2 tryniai,
  • 60 g maltų aguonų,
  • 100 g baltojo šokolado.

Gaminimo eiga
 

  • Iš visų produktų, išskyrus šokoladą, suminkykite trapią tešlą ir 1 val. pastatykite šaltai.
  • Tešlą padalinkite į 40 vienodo dydžio gabalėlių.
  • Iš jų suformuokite volelius, išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 8 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
  • Ataušinkite. Šokoladą pašildykite vandens vonelėje, kol suskystės.
  • Pamerkite 1/3 dalį kiekvienos lazdelės į šokoladą, trumpai palaikykite virš jo, kad perteklius nuvarvėtų, tada sausainį dėkite ant grotelių, kad šokoladas sustingtų.

Pabaigai…

Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Kepiniai, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating