Aguoniniai voleliai
Puikus desertas visai šeimai.
Ingredientai
- 60 g miltų,
- 20 g krakmolo,
- 80 g cukraus pudros,
- 1 pakelis vanilinio cukraus,
- 140 g margarino,
- 2 tryniai,
- 60 g maltų aguonų,
- 100 g baltojo šokolado.
Gaminimo eiga
- Iš visų produktų, išskyrus šokoladą, suminkykite trapią tešlą ir 1 val. pastatykite šaltai.
- Tešlą padalinkite į 40 vienodo dydžio gabalėlių.
- Iš jų suformuokite volelius, išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 8 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
- Ataušinkite. Šokoladą pašildykite vandens vonelėje, kol suskystės.
- Pamerkite 1/3 dalį kiekvienos lazdelės į šokoladą, trumpai palaikykite virš jo, kad perteklius nuvarvėtų, tada sausainį dėkite ant grotelių, kad šokoladas sustingtų.
Pabaigai…
Nepamirškite kvėpuoti ir likti atsipalaidavus; maisto gaminimas turėtų būti streso neturinti veikla.