Angliška užkandėlė

Angliška užkandėlė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Itin skani užkandėlė prieš vakarienę.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 100 g karštai rūkyto, plonai pjaustyto kumpio,
  • 1 virta morka,
  • 80 g marinuotų grybų (pievagrybių, baravykų),
  • 1 raugintas agurkas,
  • 140 g marinuotų žiedinių kopūstų.
  • Padažui:
  • pomidorų tyrės,
  • šaukštelis cukraus,
  • 4 šaukštai augalinio aliejaus,
  • šaukštas garstyčių tyrės,
  • žiupsnelis druskos,
  • maltų juodųjų pipirų.

Gaminimo eiga
 

  • Paruoškite padažą: praskieskite pomidorų tyrę dviem šaukštais vandens, sudėkite garstyčias, aliejų, cukrų, šiek tiek druskos ir pipirų.
  • Skridinėliais supjaustykite morkas, grybus, riekelėmis – agurkus, smulkiai išskirstykite žiedinius kopūstus, viską sumaišykite, užpilkite paruoštu padažu ir 2-3 val. palaikykite.
  • Ant didelių griežinių kumpio paskirstykite daržovių bei grybų mišinio ir suvyniokite ritinius.
  • Prieš patiekiant papuoškite marinuotomis daržovėmis, alyvuogėmis ir šviežiais žalumynais.

Pabaigai…

Mėgaukitės spalvomis, tekstūromis ir kvapais gamindami.
Recepto raktažodžiai Kalėdiniai patiekalai, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating