Baltosios kalėdos

Baltosios kalėdos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Atraskite šio patiekalo gaminimo procesą žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 500g išlydyto baltojo šokolado
  • 1/2 puodelio sutirštinto kremo
  • 1 puodelis trupintų ryžių paplotėlių
  • 1/2 puodelio blanširuotų migdolų, keptų ir supjaustytų
  • 1/2 puodelio kubeliai pjaustytų abrikosų
  • 1/2 puodelio smulkiai pjaustyto, nusausinto mango
  • 1 puodelis kokoso drožlių

Gaminimo eiga
 

  • Į xcm kepimo skardą įtieskite kepimo popieriaus, leiskite jam išsikišti kiek auščiau už skardą. Sudėkite šokoladą ir kremą į vidutinio dydžio, karščiui atsparų indą ir padėkite jį virš puodo su karštu vandeniu, įsitikinkite, kad indas neliečia vandens. Maišykite kol taps vientisa mase.
  • Tuo tarpu, likusius ingredientus sudėkite į didelį dubenį. Supilkite šokolado mišinį ant sausų ingredientų ir sumaišykite. Supilkite į paruoštą kepimo indą. Uždenkite polietileno plėvele ir palikite valandoms, kad sustingtų.
  • Naudojant dantytą peilį, supjaustykite į gabalėlių.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Receptai su šokoladu, Užkandžiai, Vaisių patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating