Baltosios kalėdos
Atraskite šio patiekalo gaminimo procesą žemiau.
Ingredientai
- 500g išlydyto baltojo šokolado
- 1/2 puodelio sutirštinto kremo
- 1 puodelis trupintų ryžių paplotėlių
- 1/2 puodelio blanširuotų migdolų, keptų ir supjaustytų
- 1/2 puodelio kubeliai pjaustytų abrikosų
- 1/2 puodelio smulkiai pjaustyto, nusausinto mango
- 1 puodelis kokoso drožlių
Gaminimo eiga
- Į xcm kepimo skardą įtieskite kepimo popieriaus, leiskite jam išsikišti kiek auščiau už skardą. Sudėkite šokoladą ir kremą į vidutinio dydžio, karščiui atsparų indą ir padėkite jį virš puodo su karštu vandeniu, įsitikinkite, kad indas neliečia vandens. Maišykite kol taps vientisa mase.
- Tuo tarpu, likusius ingredientus sudėkite į didelį dubenį. Supilkite šokolado mišinį ant sausų ingredientų ir sumaišykite. Supilkite į paruoštą kepimo indą. Uždenkite polietileno plėvele ir palikite valandoms, kad sustingtų.
- Naudojant dantytą peilį, supjaustykite į gabalėlių.
Pabaigai…
Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.