Datulės tešlos pataluose

Datulės tešlos pataluose

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Sausainiai tikriems smaližiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g miltų
  • 100 g cukraus
  • 150 g minkšto sviesto
  • žiupsnelio kepimo miltelių
  • pakelio vanilinio cukraus
  • žiupsnelio druskos
  • 200-250 g džiovintų datulių

Gaminimo eiga
 

  • Išsijokite į dubenį miltus su kepimo milteliais.
  • Iš datulių išimkite kauliukus ir 20 vnt. atidėkite į šalį. Likusias datules susmulkinkite.
  • Smulkintas datules ir likusius recepte nurodytus produktus sudėkite į miltus ir suminkykite tešlą.
  • Atidėtas datules įsukite į iškočiotą bei padalintą tešlą, išdėliokite ant kepimo popieriumi ištiestos skardos ir kepkite apie 12 min. iki 170 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.

Pabaigai…

Tiksliai matuokite ingredientus, kad užtikrintumėte patiekalo konsistenciją.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Kepiniai, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating