Įdaryta kiaulienos nugarinė

Įdaryta kiaulienos nugarinė

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nuotrauka gali neatspindėti tikrojo patiekalo vaizdo, kviečiame išbandyti patiems.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Lietuviški patiekalai, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 800g kiaulienos nugarinės (su kaulais)
  • 1 morka
  • 1/2 arbatinio šaukštelio kukurūzų
  • 1 poras
  • truputis kiniško kopūsto
  • druskos,
  • pipirų,
  • mėsos prieskonių,
  • aliejaus

Gaminimo eiga
 

  • Mėsą įtriname prieskoniais ir palaikome val.
  • Morką bei porą smulkiai supjaustome, pakepame su aliejumi ir sumaišome su kukurūzais bei supjaustytu kinišku kopūstu.
  • Paskaniname druska bei pipirais.
  • Nugarinę įpjauname ir pridedame paruošto įdaro.
  • Tada suvyniojame į foliją ir kepame orkaitėje apie val.
  • Patiekdami kepsnį supjaustome.
  • Valgome su virtais bei pakeptais ryžiais su kariu.
  • Puošiame marinuotais agurkais, baltaisiais ridikais, alyvomis.

Pabaigai…

Maisto gaminimas kitiems yra puikus būdas parodyti rūpestį ir dėkingumą.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating