Jogurtinis keksas

Jogurtinis keksas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Visos detalės ir instrukcijos yra žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 3 stiklinės kvietinių miltų,
  • 1,5 stinklinės cukraus,
  • 250 g sviesto,
  • 4 kiaušiniai,
  • 2/3 stiklinės jogurto,
  • 15 g mielių,
  • 2 šaukštai tarkuotų citrinų žievelių,
  • 6 šaukštai įvairiaspalvių vaisinių cukatų,
  • 3-4 šaukštai razinų be kauliukų.

Gaminimo eiga
 

  • Išsukite iki baltumo sviestą su cukrumi ir nepaliaujant sukti įmuškite kiaušinius, sudėkite jogurtą, miltus, citrinų žieveles bei su šaukšteliu cukraus sutrintas mieles. Galiausiai sudėkite smulkintas cukatas, razinas. Supilkite gautą tešlą į kepimo formą, palaukite, kol pakils, ir kepkite apie valandą vidutinio karštumo orkaitėje. Prieš patiekiant papuoškite cukraus glajumi, riešutų branduoliais, cukatomis.

Pabaigai…

Skonių derinimas gali iškelti patiekalą į aukštesnį lygį.
Recepto raktažodžiai Keksai, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating