Kaspinėliai su aguonomis

Kaspinėliai su aguonomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Puikus desertas visoms progoms.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 200 g figūrinių makaronų (kaspinėlių),
  • 4 šaukštai razinų be kauliukų,
  • 4 šaukštai apelsinų likerio,
  • 4 šaukštai aguonų,
  • 150 g sviesto,
  • 3 šaukštai tarkuotų apelsinų žievelių,
  • 3 šaukštai cukraus,
  • 2 šaukšteliai vanilinio cukraus,
  • pusė šaukštelio cinamono,
  • šaukštas cukraus pudros.

Gaminimo eiga
 

  • Išvirkite makaronus šiek tiek pasūdytame vandenyje, perkoškite per sietelį ir dar palaikykite, kol išbėgs visas vanduo.
  • Švarias, nusausintas razinas užpilkite likeriu ir apie 30 min. palaikykite, kol įsigers.
  • Sumaišykite aguonas su cukrumi, vaniliniu cukrumi, cinamonu ir apelsinų žievelėmis.
  • Puode išlydykite sviestą, sudėkite aguonų ir cukraus mišinį, išmaišykite, sudėkite makaronus ir dar kartą atsargiai viską išmaišykite.
  • Desertą išdėliokite į serviravimo indelius ir pabarstykite cukraus pudra.
  • Galima patiekti tiek karštą, tiek šaltą.

Pabaigai…

Maisto gamyba yra menas – nebijokite eksperimentuoti su skoniais ir technikomis.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Makaronai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating