Kepsniai su bekonu

Kepsniai su bekonu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Itin skanūs kepsniai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 vištienos krūtinėlių filė,
  • 4 gabalai (po 30 g) fermentinio minkšto sūrio,
  • 8 šaltai rūkyto bekono juostelės,
  • po 100 g vištienos sultinio bei rausvojo vyno,
  • po 2 šaukštelius bulvių krakmolo bei medaus,
  • po žiupsnelį maltų juodųjų pipirų, druskos.

Gaminimo eiga
 

  • Paukštienos gabalus įpjaukite, kad išeitų “kišenėlės”, šiek tiek pasūdykite, pabarstykite pipirais.
  • Įdėkite į kiekvieną “kišenėlę” po gabalą sūrio, apvyniokite 2 juostelėmis bekono ir persmeikite mediniu smeigtuku (tinka dantų krapštukai).
  • Kepkite apie 25 min. iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
  • Paruoškite padažą: į užvirintą sultinį supilkite šaukšte šalto sultinio išmaišytą krakmolą, vyną, sudėkite medų ir dar kartą užvirinkite.
  • Kepsnius patiekite apipiltus padažu.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Kalėdiniai patiekalai, Paukštienos patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating