Kepti lašišos vėrinukai

Kepti lašišos vėrinukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Man patinka gaminti taip, kaip aprašyta. Jei turite kitų idėjų, pasidalinkite komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 45 minutes
Patiekalas Amerikietiški patiekalai, Kalėdiniai patiekalai, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai
Virtuvė Amerikietiška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 600 g lašišos filė
  • 6 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • 1 citrina
  • 1 kivi
  • druskos
  • maltų juodųjų pipirų

Gaminimo eiga
 

  • Lašišos filė supjaustome kubeliais, apibarstome druska ir juodaisiais pipirais.
  • Marinatui sumaišykime aliejų, sutrintą kivi ir išspaustas citrinos sultis.
  • Sumaišome lašišą su marinatu. Paliekame uždengtą šaltoje vietoje apie 25 minutes.
  • Išmarinuotus lašišos kubelius sumaustome ant medinio iešmuko.
  • Sudedame į otkaitę ant aliejumi pateptų grotelių.
  • Po grotelėmis, orkaitės apačioje, padėkime skardą su vandeniu.
  • Kepame 180 laipsnių temperatūroje apie 30 minučių Skanaus!

Pabaigai…

Leiskite patiekalui pailsėti kelias minutes prieš patiekiant, kad pagerėtų skonis.
Recepto raktažodžiai Kepsniai ir karbonadai, Patiekalai su lašiša, Receptai su nuotraukomis, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating