Kepti viščiukai su grybais

Kepti viščiukai su grybais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Skanus ir nesudėtingas patiekalas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 3 viščiukai,
  • 3 svogūnai,
  • 300 g virtų grybų (pvz., pievagrybių),
  • 4 šaukštai tirpinto sviesto,
  • 200 g šaltai rūkytų lašinių,
  • po žiupsnelį maltų raudonųjų pipirų, druskos.

Gaminimo eiga
 

  • Įtrinkite paruoštus viščiukus pipirais bei druska. Supjaustykite šiaudeliais grybus, svogūnus, o lašinius – perregimomis juostelėmis.
  • Įdarykite viščiukus grybais bei svogūnais, apvyniokite iš pradžių lašinių juostelėmis, po to storu medvilniniu siūlu.
  • Iškepkite viščiukus orkaitėje.
  • Prieš baigiant kepti, aplaistykite sviestu ir kepkite, kol gražiai apskrus.
  • Padalykite viščiukus išilgai pusiau ir patiekite su marinuotomis daržovėmis – saldžiomis paprikomis, nedidelėmis kukurūzų burbuolėmis, svogūnėliais.

Pabaigai…

Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.
Recepto raktažodžiai Kalėdiniai patiekalai, Paukštienos patiekalai, Vištienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating