
Keptos žuvies vyniotinis
Žuveliokų vyniotinis.
P.S dėl grožio į vidų galima krabų lazdelių įdėti išilgai,tai perpjovus gražiau atrodo.
Ingredientai
- karšis
- morkos
- svogūnai
- kiaušiniai
- prieskoniai
Gaminimo eiga
- šį kartą kepiau tik karšius, bet jei turite kuojų ar ešeriukų tai būtų super.
- kepiau keptuvėje truputį paskrudinau, druskytė, pipiriukas
- atvėsus išlukštenau, per mėsmalę du kartus permaliau
- antrą kartą maldama kiaušinių virtų įmaliau
- tada svogūnų su morkomis ant 180g sviesto pakepinau ir viskas
- sumakaluoji, susuki į maistinę plėvelę ir paslėgi.
Pabaigai…
Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.