Keptos žuvies vyniotinis

Keptos žuvies vyniotinis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Žuveliokų vyniotinis. P.S dėl grožio į vidų galima krabų lazdelių įdėti išilgai,tai perpjovus gražiau atrodo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • karšis
  • morkos
  • svogūnai
  • kiaušiniai
  • prieskoniai

Gaminimo eiga
 

  • šį kartą kepiau tik karšius, bet jei turite kuojų ar ešeriukų tai būtų super.
  • kepiau keptuvėje truputį paskrudinau, druskytė, pipiriukas
  • atvėsus išlukštenau, per mėsmalę du kartus permaliau
  • antrą kartą maldama kiaušinių virtų įmaliau
  • tada svogūnų su morkomis ant 180g sviesto pakepinau ir viskas
  • sumakaluoji, susuki į maistinę plėvelę ir paslėgi.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Kalėdiniai patiekalai, Žuvies patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating