Kiauliena su obuolių padažu

Kiauliena su obuolių padažu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientų sąrašas ir gaminimo instrukcijos apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Lietuviški patiekalai, Patiekalai vakarienei, Patiekalai visai šeimai, Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 kg kiaulienos kumpio su kaulu
  • 4 obuoliai
  • 50 g sviesto
  • 1 šaukštas cukraus
  • 1 citrinos žievelė
  • Marinatui:
  • 100 g obuolių acto
  • truputis druskos
  • 8-10 pipirų
  • 2-3 laurų lapai
  • 2 skiltelės česnakų
  • vandens, kad marinatas apsemtų mėsą

Gaminimo eiga
 

  • Kiaulienos kumpį marinuojame per naktį, o po to kepame orkaitėje nuolat laistydami susidariusiu skysčiu.
  • Obuolius nulupame, supjaustome ir sudedame į puodą.
  • Kartu įdedame g sviesto cukraus, citrinos žievelę, įpilame truputį vandens.
  • Maišydami troškiname, kol obuoliai sukrenta ir pavirsta į košę.
  • Kepsnį patiekiame su šiuo obuolių padažu, papuošiame.

Pabaigai…

Nepamirškite, kad maisto gaminimas yra malonumas tiek procese, tiek galutiniame patiekale.
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Mėsos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating