Kiaulienos suktinukai su įvairiais įdarais

Kiaulienos suktinukai su įvairiais įdarais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kviečiame pereiti prie recepto ir pradėti gaminti.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Lietuviški patiekalai, Patiekalai visai šeimai, Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 800g kiaulienos nugarinės
  • 600g kiaulienos ir jautienos faršo (naminio)
  • 1 kiaušinis
  • 2 šaukštai grietinės
  • truputis druskos, pipirų
  • 1 morka
  • 1 svogūnas
  • truputį miltų aliejaus
  • Įdarams:
  • 4 džiovinti grybai
  • 2 džiovintos slyvos
  • 2 gabalėliai fermentinio sūrio
  • 2 virti kiaušinių tryniai

Gaminimo eiga
 

  • Nugarinę padalijame į dalis, plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.
  • Faršą pamaišome su pakeptais svogūnais, prieskoniais, įmušame kiaušinį, gerai išminkome ir daliname į dalis.
  • Į kiekvieną faršo dalį įdedame skirtingą įdarą, faršą apvyniojame nugarinės gabalėliais ir padarome gražius suktinukus.
  • Suktinukus apdengiame miltais ir pakepame keptuvėje su aliejumi.
  • Tada suktinukus sudedame į morkų griežinėliais išklotą puodą, užpilame vandens, įdedame šaukštus grietinės, įberiame prieskonių ir troškiname.
  • Patiekiame su bulvių koše, papuošiame ridikėliais, žiediniais kopūstais, įvairiais žalumynais.

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Kiaulienos patiekalai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating