Kiaulienos suktinukai su įvairiais įdarais
Kviečiame pereiti prie recepto ir pradėti gaminti.
Ingredientai
- 800g kiaulienos nugarinės
- 600g kiaulienos ir jautienos faršo (naminio)
- 1 kiaušinis
- 2 šaukštai grietinės
- truputis druskos, pipirų
- 1 morka
- 1 svogūnas
- truputį miltų aliejaus
- Įdarams:
- 4 džiovinti grybai
- 2 džiovintos slyvos
- 2 gabalėliai fermentinio sūrio
- 2 virti kiaušinių tryniai
Gaminimo eiga
- Nugarinę padalijame į dalis, plonai išmušame, pabarstome prieskoniais.
- Faršą pamaišome su pakeptais svogūnais, prieskoniais, įmušame kiaušinį, gerai išminkome ir daliname į dalis.
- Į kiekvieną faršo dalį įdedame skirtingą įdarą, faršą apvyniojame nugarinės gabalėliais ir padarome gražius suktinukus.
- Suktinukus apdengiame miltais ir pakepame keptuvėje su aliejumi.
- Tada suktinukus sudedame į morkų griežinėliais išklotą puodą, užpilame vandens, įdedame šaukštus grietinės, įberiame prieskonių ir troškiname.
- Patiekiame su bulvių koše, papuošiame ridikėliais, žiediniais kopūstais, įvairiais žalumynais.
Pabaigai…
Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!