Kumpio frittatos
Ingredientų sąrašas ir gaminimo procesas aprašyti apačioje.
Ingredientai
- 200g kepto pjaustyto moliūgo
- 200g keptų pjaustytų bulvių
- 9 švelniai plakti kiaušiniai
- 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
- 30g špinatų lapų, smulkiai supjaustytų
- 100g pjaustyto kumpio
- 1/4 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (naudojant ventiliatorių). Ištepkite skylių, puodelio talpos, keksiukų kepimo skardą. Iškirpkite xcm kepimo popieriaus kvadratus ir įtieskite į skardą.
- Į kiekvieną skylę įdėkite bulvę ir moliūgą. Sumaišykite garstyčias ir kiaušinius. Suberkite špinatus ir sumaišykite. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį. Užpildykite kiekvieną skylę kiaušinių mišiniu. Į kiaušinį įdėkite kumpio gabalėlį ir pabarstykite sūriu. Kepkite minučių kol sukietės ir įgaus auksinį atspalvį. Patiekite šiltą arba šaltą.
Pabaigai…
Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.