Kumpio frittatos

Kumpio frittatos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ingredientų sąrašas ir gaminimo procesas aprašyti apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 200g kepto pjaustyto moliūgo
  • 200g keptų pjaustytų bulvių
  • 9 švelniai plakti kiaušiniai
  • 2 arbatiniai šaukšteliai garstyčių
  • 30g špinatų lapų, smulkiai supjaustytų
  • 100g pjaustyto kumpio
  • 1/4 puodelio šviežiai tarkuoto parmezano sūrio

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaitę iki laipsnių (naudojant ventiliatorių). Ištepkite skylių, puodelio talpos, keksiukų kepimo skardą. Iškirpkite xcm kepimo popieriaus kvadratus ir įtieskite į skardą.
  • Į kiekvieną skylę įdėkite bulvę ir moliūgą. Sumaišykite garstyčias ir kiaušinius. Suberkite špinatus ir sumaišykite. Pagardinkite prieskoniais pagal skonį. Užpildykite kiekvieną skylę kiaušinių mišiniu. Į kiaušinį įdėkite kumpio gabalėlį ir pabarstykite sūriu. Kepkite minučių kol sukietės ir įgaus auksinį atspalvį. Patiekite šiltą arba šaltą.

Pabaigai…

Neskubėkite gamindami; kantrybė dažnai padeda pasiekti geriausius skonius.
Recepto raktažodžiai Daržovių patiekalai, Kiaulienos patiekalai, Kiaušinių patiekalai, Mėsos patiekalai, Patiekalai su sūriu
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating