Liežuvių ir spagečių salotos

Liežuvių ir spagečių salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Skanios ir sočios salotos visai šeimai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 300 g virtų liežuvių,
  • 200 g plonų makaronų (spagečių),
  • 1 svogūnas,
  • 1 morka,
  • 150 g virtų pievagrybių,
  • pusę raudonos saldžiosios paprikos,
  • 0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų,
  • 0,5 šaukštelio citrinų sulčių,
  • žiupsnelis džiovintų mairūnų,
  • šaukštas tarkuotų krienų šaknų,
  • pusė stiklinės majonezo.

Gaminimo eiga
 

  • Išvirkite laužytus makaronus, ataušinkite, sumaišykite su plonomis juostelėmis pjaustytais liežuviais, morka ir sudėkite į dubenį.
  • Kukurūzus, smulkintą svogūną, juostelėmis pjaustytą papriką, plonais griežinėliais pjaustytus pievagrybius pašlakstykite citrinų sultimis, sumaišykite ir sudėkite į makaronų bei liežuvių mišinį.
  • Iš majonezo, krienų ir mairūnų paruoškite padažą ir juo užpilkite salotas.

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Kalėdiniai patiekalai, Salotos, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating