Liežuvių ir spagečių salotos
Skanios ir sočios salotos visai šeimai.
Ingredientai
- 300 g virtų liežuvių,
- 200 g plonų makaronų (spagečių),
- 1 svogūnas,
- 1 morka,
- 150 g virtų pievagrybių,
- pusę raudonos saldžiosios paprikos,
- 0,5 stiklinės konservuotų kukurūzų,
- 0,5 šaukštelio citrinų sulčių,
- žiupsnelis džiovintų mairūnų,
- šaukštas tarkuotų krienų šaknų,
- pusė stiklinės majonezo.
Gaminimo eiga
- Išvirkite laužytus makaronus, ataušinkite, sumaišykite su plonomis juostelėmis pjaustytais liežuviais, morka ir sudėkite į dubenį.
- Kukurūzus, smulkintą svogūną, juostelėmis pjaustytą papriką, plonais griežinėliais pjaustytus pievagrybius pašlakstykite citrinų sultimis, sumaišykite ir sudėkite į makaronų bei liežuvių mišinį.
- Iš majonezo, krienų ir mairūnų paruoškite padažą ir juo užpilkite salotas.
Pabaigai…
Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!