Silkė su pievagrybiais ir pomidorais
Informacija apie receptą pateikta žemiau.
Ingredientai
- silkės file: 4 juostelės
- svogūnai: 2 (dideli)
- saldžiosios paprikos: 1
- pievagrybiai: 400 g
- konservuoti pomidorai: 400 g
- česnakas: 2 skiltelės
- druska
- pipirai
- cukrus: žiupsnelis
Gaminimo eiga
- Pirmiausia svogūnus supjaustykime kubeliais bei pakepkime aliejuje, kol šie taps skaidrūs.
- Tuomet į keptuvę suberkime plonomis juostelėmis supjaustytą papriką.
- Kai šiek tiek pakeps suberkime griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Kai ir šie apkeps supilkime konservuotus pomidorus su visomis jų sultimis. Dar šiek tiek viską patroškinkime.
- Pabaigai sudėkime sutraiškytą česnaką, bei pagardinkime druska, pipirais ir cukrumi.
- Galiausiai atvėsiname, įpjaustyme mažus silkės file gabaliukus. Išmaišykime ir galime valgyti!
Pabaigai…
Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.