Silkė su pievagrybiais ir pomidorais

Silkė su pievagrybiais ir pomidorais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Informacija apie receptą pateikta žemiau.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 30 minutes
Gamyba 1 hour 30 minutes
Iš viso 2 hours
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai, Patiekalai Velykoms
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • silkės file: 4 juostelės
  • svogūnai: 2 (dideli)
  • saldžiosios paprikos: 1
  • pievagrybiai: 400 g
  • konservuoti pomidorai: 400 g
  • česnakas: 2 skiltelės
  • druska
  • pipirai
  • cukrus: žiupsnelis

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia svogūnus supjaustykime kubeliais bei pakepkime aliejuje, kol šie taps skaidrūs.
  • Tuomet į keptuvę suberkime plonomis juostelėmis supjaustytą papriką.
  • Kai šiek tiek pakeps suberkime griežinėliais pjaustytus pievagrybius. Kai ir šie apkeps supilkime konservuotus pomidorus su visomis jų sultimis. Dar šiek tiek viską patroškinkime.
  • Pabaigai sudėkime sutraiškytą česnaką, bei pagardinkime druska, pipirais ir cukrumi.
  • Galiausiai atvėsiname, įpjaustyme mažus silkės file gabaliukus. Išmaišykime ir galime valgyti!

Pabaigai…

Maisto gaminimas yra dalijimasis; mėgaukitės procesu ir galutiniu patiekalu su artimaisiais.
Recepto raktažodžiai Patiekalai su silke
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating