Sluoksniuotis su daržovėmis

Sluoksniuotis su daržovėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Sluoksniuotis valgomas ir karštas, ir šaltas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 700-800 g veršienos ar jautienos filė,
  • 2-3 porų baltoji dalis,
  • 3-4 morkos,
  • po žiupsnelį druskos, maltų baltųjų pipirų ir kmynų.
  • 500 g fermentinio sūrio,
  • 1,5 stiklinės majonezo,
  • 3 šaukštų smulkintų petražolių ir salierų lapų,
  • plikytos duonos (“Palangos”).

Gaminimo eiga
 

  • Nuplautos, nusausintos, supjaustytos (skersai raumens) bei plonai išmuštos mėsos gabalus sudėkite į kepimo skardą taip, kad be tarpelių dengtų dugną, ir pabarstykite pipirais bei druska.
  • Ant mėsos paskirstykite žiedeliais pjaustytus porus, ant porų – burokine tarka tarkuotų morkų ir sūrio sluoksnius.
  • Viršuje sukrėskite ir tolygiai paskirstykite majonezo sluoksnį.
  • Kepkite apie 45 min. iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
  • Iškepusį sluoksniuotį pabarstykite kmynais, žalumynais, supjaustytais rombeliais, sudėkite juos ant tokių pačių duonos riekių ir išdėliokite plokščioje didelėje lėkštėje.

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Kalėdiniai patiekalai, Mėsos patiekalai, Veršienos patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating