Trejopi sausainiai

Trejopi sausainiai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tikriem smaližiam.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 35 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • Trapiai tešlai:
  • 100 g minkšto sviesto,
  • 100 g rudojo cukraus,
  • 2 kiaušinių,
  • 300 g miltų,
  • miltų kočioti.

Gaminimo eiga
 

  • Tešlai skirtus produktus suminkykite ir padalinkite į 3 dalis.
  • Į dalį, skirtą cinamoniniams sausainiams, papildomai įminkykite: 2 šaukštus skysto medaus, 2 šaukštus krakmolo ir 1,5 šaukštelio cinamono.
  • Į smaližiams skirtą dalį papildomai įminkite: 2 šaukštelius meduolių prieskonių ir po 3 šaukštus maltų riešutų bei šokoladinio likerio
  • Į dalį, skirtą kvapiesiems sausainiams, papildomai įminkykite: 3 šaukštus maltų migdolų, 3 šaukštus amareto ir pora lašelių karčiųjų migdolų aromato.
  • Tešlos gniužulus 1-2 paras palaikykite šaltoje vietoje. Po to juos atskirai perminkykite, iškočiokite 4 mm storio lakštus ir skirtingomis formelėmis išspauskite sausainius.
  • Kepkite apie 12 min. iki 180 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje

Pabaigai…

Nenusiminkite, jei patiekalas nepavyksta tobulai; kiekviena klaida yra mokymosi patirtis.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Kepiniai, Sausainiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating