Trupininis vaisių pyragas
Ačiū, kad išbandėte mano receptą. Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.
Ingredientai
- 150g kambario temperatūros sviesto
- 2/3 puodelio cukraus pudros
- 1 ir 3/4 puodelio sijotų miltų
- 1/2 puodelio trintų migdolų
- 400g pjaustytų obuolių
- 300g bet kokio užsilikusio vaisinio pyrago, trupinto
- tirštas kremas patiekimui
Gaminimo eiga
- Įkaitinkite orkaite iki laipsnių (naudojant ventiliatorių). Kvadratinę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi palikdami išlindusius kraštus.
- Naudojant elektrinį maišytuvą, plakite sviestą ir cukraus pudrą kol masė taps panaši į kremą. Supilkite miltus ir migdolus bei maišykite kol iš masės susiformuos trupiniai.
- Į šalį padėkite puodelį trupinių. Likusis trupinius supilkite į paruoštą kepimo skardą ir suspauskite. Ant viršaus sudėkite pjaustytus obuolius. Vaisinį pyragą sumaišykite su trupiniais. Jį išsklaidykite ant obuolių bei kepkite apie minutes kol įgaus auksinį atspalvį.
- Supjaustykite į kvadratines dalis ir patiekite su tirštu kremu.
Pabaigai…
Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.