Trupininis vaisių pyragas

Trupininis vaisių pyragas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Ačiū, kad išbandėte mano receptą. Pasidalinkite savo įspūdžiais komentaruose.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Šventiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 6 porcijos

Ingredientai
  

  • 150g kambario temperatūros sviesto
  • 2/3 puodelio cukraus pudros
  • 1 ir 3/4 puodelio sijotų miltų
  • 1/2 puodelio trintų migdolų
  • 400g pjaustytų obuolių
  • 300g bet kokio užsilikusio vaisinio pyrago, trupinto
  • tirštas kremas patiekimui

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite orkaite iki laipsnių (naudojant ventiliatorių). Kvadratinę kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi palikdami išlindusius kraštus.
  • Naudojant elektrinį maišytuvą, plakite sviestą ir cukraus pudrą kol masė taps panaši į kremą. Supilkite miltus ir migdolus bei maišykite kol iš masės susiformuos trupiniai.
  • Į šalį padėkite puodelį trupinių. Likusis trupinius supilkite į paruoštą kepimo skardą ir suspauskite.  Ant viršaus sudėkite pjaustytus obuolius. Vaisinį pyragą sumaišykite su trupiniais. Jį išsklaidykite ant obuolių bei kepkite apie minutes kol įgaus auksinį atspalvį.
  • Supjaustykite į kvadratines dalis ir patiekite su tirštu kremu.

Pabaigai…

Stenkitės naudoti sezoniškus produktus, kad gautumėte šviežiausią ir skaniausią rezultatą.
Recepto raktažodžiai Crumble, Kepiniai, Pyragai, Receptai su nuotraukomis, Trupininis pyragas, Trupiniuotis, Vaisių desertai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating