Tūtelės su įdaru
Desertas mažiesiems smaližiams.
Ingredientai
- 500 g kvietinių miltų
- 250 g sviesto
- 200 g tirštos grietinės
- pusė pakelio kepimo miltelių
- indelis virto sutirštinto pieno kremo (“Rududu”)
- 200 g graikinių riešutų branduolių
- 2 šaukštai pieno
Gaminimo eiga
- Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su grietine bei pienu.
- Sumaišykite dubenyje miltus su kepimo milteliais ir į juos supilkite sviesto bei grietinės mišinį.
- Tešlą pirma išplakite, paskui gerai išminkykite ir 2 valandoms pastatykite šaltai.
- Iš tešlos suformuokite 12 vienodų tūtelių ir kepkite apie 15-20 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
- Sutirštinto pieno kremą sumaišykite su susmulkintais riešutais ir pripildykite juo tūteles.
Pabaigai…
Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!