Tūtelės su įdaru

Tūtelės su įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Desertas mažiesiems smaližiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 10 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g kvietinių miltų
  • 250 g sviesto
  • 200 g tirštos grietinės
  • pusė pakelio kepimo miltelių
  • indelis virto sutirštinto pieno kremo (“Rududu”)
  • 200 g graikinių riešutų branduolių
  • 2 šaukštai pieno

Gaminimo eiga
 

  • Ištirpinkite sviestą ir sumaišykite su grietine bei pienu.
  • Sumaišykite dubenyje miltus su kepimo milteliais ir į juos supilkite sviesto bei grietinės mišinį.
  • Tešlą pirma išplakite, paskui gerai išminkykite ir 2 valandoms pastatykite šaltai.
  • Iš tešlos suformuokite 12 vienodų tūtelių ir kepkite apie 15-20 min. iki 200 laipsnių C įkaitintoje orkaitėje.
  • Sutirštinto pieno kremą sumaišykite su susmulkintais riešutais ir pripildykite juo tūteles.

Pabaigai…

Nepamirškite pasilinksminti ir mėgautis maisto gaminimo procesu!
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Kepiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating