Vaniliniai torteliai su kremu

Vaniliniai torteliai su kremu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Jeigu turite kitų idėjų ar norite pasidalinti savo patirtimi, palikite komentarą apačioje.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 35 minutes
Gamyba 25 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai, Kalėdiniai patiekalai
Virtuvė Pasaulio virtuvė
Porcijos 8 porcijos

Ingredientai
  

  • 6 kiaušiniai,
  • 3 šaukštai vandens,
  • pusė stiklinės cukraus,
  • po 2 pakelius vanilinio cukraus ir plaktos grietinėlės miltelių,
  • 1/3 stiklinės kvietinių miltų,
  • 2 šaukštai bulvių krakmolo,
  • šaukštelis kepimo miltelių,
  • 400 g pieno,
  • 4 šaukšteliai tirpios kavos,
  • 100 g šokolado.

Gaminimo eiga
 

  • Išplakite iki purumo kiaušinių trynius, įpilkite šilto vandens ir plakant suberkite cukrų bei vanilinį cukrų.
  • Trynių masę atsargiai sumaišykite su standžiai išplaktais kiaušinių baltymais ir persijotais miltais, krakmolu bei kepimo milteliais.
  • Sukrėskite tešlą į sviestiniu popieriumi išteptą stačiakampę formą ir kepkite apie 30 min. iki 180-200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje.
  • Paruoškite kremą: suplakite pieną, kavos ir plaktos grietinėlės miltelius.
  • Ataušusį kepinį perpjaukite horizontaliai pusiau, pertepkite puse paruošto kremo, po to supjaustykite rombeliais.
  • Papuoškite likusiu kremu bei šokolado drožlėmis.

Pabaigai…

Skonių balansas yra svarbus; apsvarstykite saldumą, sūrų, rūgštų ir kartų elementus.
Recepto raktažodžiai Desertai, Kalėdiniai patiekalai, Kepiniai, Tortai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating