Saldaus ir Rūgštaus Padažo Vištiena su Pupelėmis

Saldaus ir Rūgštaus Padažo Vištiena su Pupelėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šiame recepte greitai pagaminta vištiena su saldžiarūgščiu kinišku padažu yra puikus pasirinkimas vėlyviems pietums. Ryžių virimas ir vištienos kepimas derinamas su padažo ir pupelių mišiniu, suteikiant šiam patiekalui tiek sotumo, tiek skonio. Šis patiekalas yra ne tik greitas, bet ir itin skanus, puikiai tinkantis bet kokiai progai.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Pietūs
Virtuvė Kiniška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Pakankamai didelė, kad tilptų visi ingredientai)
  • Puodas ryžiams (Virti ryžiams atskirai)
  • Peilis (Svogūnams ir paprikoms pjaustyti)
  • Pjaustymo lenta
  • Mentelė (Vištienai maišyti ir kepti)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 400 g Vištienos filė - Supjaustyta gabaliukais
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai pjaustytas
  • 1 vnt Paprika - Smulkiai pjaustyta
  • 1 indelis Kiniško stiliaus saldžiarūgštis padažas - Su ananasais
  • 1 indelis Konservuotos pupelės - Nusausintos
  • 200 g Ryžiai - Išvirti pagal nurodymus

Gaminimo eiga
 

  • Virti ryžius pagal nurodymus ant pakuotės, kol jie bus minkšti.
  • Supjaustykite svogūną ir papriką.
  • Keptuvėje pakepinkite vištienos filė gabaliukus, kol jie bus auksinės spalvos.
  • Supilkite kiniško stiliaus saldžiarūgštį padažą ir konservuotas pupeles į keptuvę su vištiena. Gerai išmaišykite ir kepkite dar keletą minučių, kol viskas gerai susimaišys ir sušils.
  • Patiekite vištieną su saldžiarūgščiu padažu kartu su virtais ryžiais.

Pabaigai…

Patiekalą galima praturtinti pridedant daugiau daržovių, tokių kaip morkos ar brokoliai, arba prieskonių pagal skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 60gBaltymai: 30gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 2gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 50mgNatris: 800mgKalis: 700mgSkaidulos: 8gCukrus: 10gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Greiti pietūs, Pupelės, Saldžiarūgštis padažas, Vištiena
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating