Marinuotų pievagrybių ir vištienos salotos

Marinuotų pievagrybių ir vištienos salotos

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šios salotos yra puikus derinys marinuotų pievagrybių, raudonojo svogūno, marinuotų agurkėlių ir keptos vištienos krūtinėlės. Su gaivaus krapo prisilietimu, jos yra idealios vasaros pietums ar vakarienei. Lengva paruošti ir gaiviai skanu, ypač su šaukštu grietinės padažo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 35 minutes
Patiekalas Pietūs, Vakarienė
Virtuvė Lietuviška virtuvė
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Dubuo (Didelis, maišyti salotoms)
  • Peilis (Smulkinti ingredientus)
  • Pjaustymo lentelė
  • Šaukštas (Salotoms maišyti)

Ingredientai
  

  • 200 g Marinuoti pievagrybiai
  • 1 vnt Raudonas svogūnas - Smulkiai pjaustytas
  • 3-4 vnt Marinuoti agurkėliai - Perpjauti į puseles
  • 1 vnt Vištienos krūtinėlė - Iškepta ir supjaustyta kubeliais
  • 150 ml Grietinė - Padažui
  • Pagal skonį Druska
  • Pagal skonį Pipirai
  • Kelis šakelius Švieži krapai - Smulkiai supjaustyti

Gaminimo eiga
 

  • Smulkiai pjaustykite raudonąjį svogūną, marinuotus agurkėlius, ir iškeptą vištienos krūtinėlę.
  • Sumaišykite visus ingredientus dubenyje ir įberkite druskos, pipirų pagal skonį.
  • Galiausiai, supilkite grietinę ir viską gerai išmaišykite.
  • Patiekite su šviežiai pjaustytais krapais.

Pabaigai…

Galite pridėti šiek tiek citrinos sulčių, kad grietinė būtų dar gaivesnė.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 20gBaltymai: 25gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 4gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 70mgNatris: 400mgKalis: 350mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 500IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Marinuoti pievagrybiai, Pievagrybių salotos, Vištienos salotos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating