Apelsininiai blynai su bananais

Apelsininiai blynai su bananais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Yra tortas “Malkos po sniegu”, tai kodėl negali būti blynų malkos? Paprasti lietiniai su apelsinų uogiene ir bananais, puikiai tinka pusryčiams ar desertui. Labai skanūs šaltai su karšta kava.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Patiekalas Desertai, Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Apkepti lietiniams)
  • Mentelė (Apsukti blynams)
  • Indelis (Maišyti tešlai)
  • Šluotelė (Sumaišyti tešlai)

Ingredientai
  

  • 200 g Miltai
  • 500 ml Pienas
  • 3 vnt Kiaušiniai
  • 2 v.š. Cukrus
  • Žiupsnelis Druska
  • Vanilinas - Pagal skonį
  • 200 g Apelsinų uogienė
  • 2 vnt Bananai - Visi, nulupti

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite miltus, pieną, kiaušinius, cukrų, druską ir vaniliną iki vientisos masės.
  • Keptuvėje su šiek tiek aliejaus kepkite plonus lietinius.
  • Kiekvieną lietinį aptepkite apelsinų uogiene, įdėkite bananą ir susukite į volelius.
  • Susuktus volelius lengvai apkepkite keptuvėje.
  • Valgykite su mėgstamu padažu ar gėrimu. Puikiai tinka su karšta kava.

Pabaigai…

Blynai skaniausi šaltai su karšta kava. Galite eksperimentuoti su skirtingais įdarais pagal savo skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 45gBaltymai: 6gRiebalai: 12gSotieji riebalai: 5gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 5gCholesterolis: 55mgNatris: 150mgKalis: 200mgSkaidulos: 2gCukrus: 20gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Apelsinai, Bananai, Blynai, Receptai su nuotraukomis
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating