Avižinė košė su obuoliais

Avižinė košė su obuoliais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Pusryčiams košė idealus pasirinkimas. Ji suteikia energijos visai dienai, praskaidrina nuotaiką ir padeda subalansuoti dienos rėžimą. Rytais ypač puikiai tinka valgyti avižinę košę, nes ji skatina ir smegenų veiklą. Siūlome pagardintą jos variantą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 15 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 1 porcijos

Ingredientai
  

  • 0,5 puodelio avižinių dribsnių
  • 0,5 šaukšto cinamono (nutaikyti pagal skonį)
  • 1 obuolys
  • 0,5 šaukštelio medaus (nutaikyti pagal skonį)

Gaminimo eiga
 

  • Obuolį supjaustyti kubeliais.
  • Užvirti 2 puodelius vandens, suberti dribsnius, obuolio kubelius, cinamoną.
  • Virti košę nuolat pamaišant ant silpnos ugnies. Košė bus išvirta, kuomet dribsniai išbrinks, ir košė pasidarys tinkamo ir mėgiamo tirštumo.
  • Išvirtą košę pagardinti medumi.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Košės, Kruopų patiekalai, Patiekalai pusryčiams
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai