Barankėlės su faršu ir sūriu

Barankėlės su faršu ir sūriu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Nu labai skanus dalykas man! Paprasta ir greita užkandėlė. Barankėlės mirkytos piene, su faršu ir sūriu, keptos orkaitėje – tai paprastas, bet labai gardus užkandis. Šis receptas gali būti puikus pasirinkimas netikėtiems svečiams.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 450 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Kepimo skarda (Reikės kepimo skardos barankėlėms išdėlioti.)
  • Kepimo popierius (Kepimo popierius reikalingas, kad barankėlės nepriliptų.)
  • Dubuo (Dubuo reikalingas pienui ir faršui maišyti.)

Ingredientai
  

  • 20 vnt Barankėlės - Naudojamos mažos barankėlės.
  • 200 ml Pienas - Barankėlėms mirkyti.
  • 300 g Faršas - Galima naudoti bet kokį faršą pagal skonį.
  • 150 g Sūris - Tarkuotas arba pjaustytas mažais gabaliukais.

Gaminimo eiga
 

  • Pirmiausia įkaitinkite orkaitę iki 180°C.
  • Barankėles trumpam pamirkykite piene, kad jos šiek tiek suminkštėtų, bet neištižtų.
  • Į kiekvieną barankėlę įdėkite faršo ir uždėkite šiek tiek sūrio ant viršaus.
  • Dėkite paruoštas barankėles ant kepimo skardos išklotos kepimo popieriumi.
  • Kepkite orkaitėje apie 15 minučių, kol barankėlės gražiai apskrus, o sūris išsilydys.

Pabaigai…

Barankėles galite pakeisti kitais sausainiais arba bagetės gabalėliais, jei neturite barankėlių.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 450kcalAngliavandeniai: 40gBaltymai: 25gRiebalai: 20gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 7gCholesterolis: 70mgNatris: 600mgKalis: 300mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Barankėlės, Faršas, Sūris, Užkandžiai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai