
Batonas su lydytu sūriu ir ikriukais
Greitai paruošiamas ir nebrangus užkandis, kurį galima pasigaminti per kelias minutes. Tiesiog paskrudinkite batono riekeles, paruoškite užtepėlę su lydytu sūriu, netikrais ikrais ir šiek tiek svogūnų laiškų bei krapų. Puikiai tinka kaip užkandis vakarienei ar pusryčiams.
Reikalingi Įrankiai
- Skrudintuvas (Batonui paskrudinti)
- Peilis (Smulkinimui ir tepimui)
- Dubuo (Užtepėlei paruošti)
Ingredientai
- 8 riekės Batonas - Paskrudintas
- 150 g Lydytas sūris
- 50 g Netikri ikrai - Juodi ir raudoni
- 1 vnt Svogūnų laiškai - Smulkiai supjaustyti
- Žiupsnelis Krapai - Sausi arba švieži
- 50 g Lašiša - Smulkiai supjaustyta, šaltai rūkyta
Gaminimo eiga
- Batoną paskrudinti skrudintuve.
- Paruošti užtepėlę: lydytą sūrį, netikrus ikrus, svogūnų laiškus, krapus ir smulkintą lašišą sumaišyti dubenyje.
- Aptepti batono riekeles paruošta mase.
Pabaigai…
Šį užkandį galite pasigaminti ir su įvairiais kitais priedais, pvz., su agurkais, pomidorais ar alyvuogėmis, priklausomai nuo jūsų skonio.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 150kcalAngliavandeniai: 15gBaltymai: 5gRiebalai: 8gSotieji riebalai: 4gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 20mgNatris: 300mgKalis: 50mgSkaidulos: 1gCukrus: 2gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 2mg