Bulvės įdarytos faršu

Bulvės įdarytos faršu

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tai paprastas ir gana kasdieniškas receptas, kuriam neprireiks ypatingai brangių, sunkiai randamų ir įsigyjamų produktų, taip pat jis greitai ir nesudėtingai pagaminamas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 8 didelės bulvės
  • 500 g kiaulienos faršo
  • Prieskoniai: druska, pipirai, petražolės, krapai ir kiti mėgiami.
  • Aliejus kepimui
  • 80 g sūrio

Gaminimo eiga
 

  • Nulupti bulves, perpjauti per pusę ir išskobti vidų.
  • Įkaitinti keptuvėje šiek tiek aliejaus, sudėti faršą, apkepti, pagardinti įvairiais prieskoniais.
  • Įkaitinti orkaitę iki 180 laipsnių, kepimo skardą patepti aliejumi, sudėti išskobtas bulvių puseles, jas pripildyti mėsos įdaro.
  • Kepti apie 1 valandą (Kai aliejus įkais, įpilti šiek tiek vandens į kepimo indą)
  • Kai įdarytos bulvės bus beveik iškepusios, ant jų uždėti papjaustyto sūrio, palikti, kad išsilydytų.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Greitai pagaminami, Patiekalai pietums, Patiekalai su faršu
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai