Bulviniai kukuliai

Bulviniai kukuliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Tikras lietuvis savo namuose visada turės bulvių, o kad tradiciniai patiekalai iš jų nepabostų, siūlome naujovišką ir labai skanų bulvinių kukulių receptą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 20 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kg bulvių
  • 100 g fermentinio sūrio
  • 0,5 stiklinės pieno
  • 2 šaukštai miltų
  • 1 kiaušinis
  • Prieskoniai: druska, pipirai
  • Aliejus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Bulves sutarkuoti, gerai nusunkti.
  • Užvirinti pieną, jį užpilti ant tarkuotų bulvių. Suberti prieskonius, gerai išmaišyti.
  • Smulkiai sutarkuoti sūrį. Suberti jį į bulvių masę, suberti miltus.
  • Įmušti kiaušinį, išmaišyti.
  • Formuoti norimo dydžio kukulius.
  • Labiausiai tinka virti įkaitintame aliejuje, galima kepti keptuvėje, arba ant kepimo popieriaus orkaitėje (apie 200 laipsnių)

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Bulvių patiekalai, Kukuliai, Patiekalai pietums
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai