Čeburekai su kalakutiena ir varškės įdaru

Čeburekai su kalakutiena ir varškės įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šie čeburekai su kalakutienos ir varškės įdarais yra skanus pasirinkimas, kuris sujungia tradicinį čeburekų skonį su švelniu varškės ir mėsos mišiniu. Tai puikus užkandis, tinkantis bet kokiai progai. Ypatingai rekomenduojami tiems, kurie ieško lengvo, bet maistingo patiekalo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 40 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Užkandžiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 10 vienetai
Kalorijos(-ų) 320 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Gilioji keptuvė (Gili, tinkama kepimui aliejuje)
  • Tešlos minkymo dubuo (Didelis, tinkamas karštam vandeniui)
  • Tešlos kočėlas
  • Šakutė (Tešlos kraštams užspausti)
  • Mentelė (Čeburekų išėmimui iš keptuvės)
  • Popieriniai rankšluosčiai (Riebalų pertekliui sugerti)

Ingredientai
  

Tešla

  • 3 dalys Miltai
  • 1 dalis Verdantis vanduo
  • 3 v.š. Alyvuogių aliejus
  • Pagal skonį Druska

Įdaras

  • 300 g Malta kalakutiena
  • 1 vnt Svogūnas - Tarkuotas
  • Pagal skonį Mėgstami prieskoniai
  • Pagal skonį Druska
  • 200 g Varškė - Čeburekų su varške variantui
  • 1 vnt Kiaušinio trynys - Įdėtas į varškės įdarą
  • Pagal skonį Cukrus - Įdėtas į varškės įdarą

Gaminimo eiga
 

  • Miltus sumaišykite su verdančiu vandeniu, alyvuogių aliejumi ir druska. Gerai išminkykite tešlą ir palikite ją bent pusvalandžiui pailsėti.
  • Paruoškite įdarą: sumaišykite maltą kalakutieną su tarkuotu svogūnu, prieskoniais ir druska. Varškės įdarui sumaišykite varškę su kiaušinio tryniu ir cukrumi.
  • Iškočiokite tešlą ir išpjaukite apvalius gabalėlius. Ant kiekvieno gabalėlio dėkite įdarą, užlankstykite ir kraštus užspauskite šakute.
  • Kepkite čeburekus įkaitintoje keptuvėje su gausiu kiekiu aliejaus, kol jie taps auksinės spalvos ir traškūs.
  • Išimkite čeburekus iš keptuvės ir padėkite ant popierinių rankšluosčių, kad sugertų riebalų perteklių.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais įdarais, pvz., naudoti vištieną arba daržoves.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 320kcalAngliavandeniai: 35gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 3gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 70mgNatris: 300mgKalis: 400mgSkaidulos: 2gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Čeburekai, Kalakutiena, Receptai su nuotraukomis, Tradiciniai užkandžiai, varškė
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai