Cepelinai kitaip

Cepelinai kitaip

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kitoks cepelinų receptas. Paprastesnis ir greičiau pagaminamas variantas. Jums reikės tik virtų bulvių, varškės ir krakmolo. Ypač skanūs šie cepelinai su sviestiniu padažu.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 25 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 40 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 5 porcijos

Ingredientai
  

  • 1 kg virtų bulvių
  • 400 g varškės
  • Krakmolo (dėti iš akies, kad verdant krakmoliniai cepelinai neišsileistų)
  • Prieskoniai: druska, vegeta

Gaminimo eiga
 

  • Į dubenį supilti varškę, ją suprieskoniuoti pagal skonį, gerai išmaišyti.
  • Į virtų bulvių masę supilti reikiamą kiekį krakmolo, išmaišyti.
  • Paimti bulvių masės, kad jos užtektų norimo dydžio cepelinui, įdėti norimą kiekį varškės, suformuoti norimo dydžio cepeliną. Taip formuoti ir kitus virtinius.
  • Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils virti apie 10 min.
  • Skaniausia valgyti su sviestiniu padažu

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Cepelinai, Lietuviški patiekalai, Varškės patiekalai, Virtiniai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai