Cepelinai kitaip
Kitoks cepelinų receptas. Paprastesnis ir greičiau pagaminamas variantas. Jums reikės tik virtų bulvių, varškės ir krakmolo. Ypač skanūs šie cepelinai su sviestiniu padažu.
Ingredientai
- 1 kg virtų bulvių
- 400 g varškės
- Krakmolo (dėti iš akies, kad verdant krakmoliniai cepelinai neišsileistų)
- Prieskoniai: druska, vegeta
Gaminimo eiga
- Į dubenį supilti varškę, ją suprieskoniuoti pagal skonį, gerai išmaišyti.
- Į virtų bulvių masę supilti reikiamą kiekį krakmolo, išmaišyti.
- Paimti bulvių masės, kad jos užtektų norimo dydžio cepelinui, įdėti norimą kiekį varškės, suformuoti norimo dydžio cepeliną. Taip formuoti ir kitus virtinius.
- Dėti į verdantį pasūdytą vandenį, kai iškils virti apie 10 min.
- Skaniausia valgyti su sviestiniu padažu
Pabaigai…
Skanaus!