Dešrelės ant žarijų gamtoje

Dešrelės ant žarijų gamtoje

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kai saulutė šviečia, mus į gamtą kviečia. Paprasta, bet skani gamtos pietų idėja – dešrelės keptos ant žarijų. Šis receptas ypač tinka išvykoms į gamtą, kai norisi ko nors skanaus ir lengvai paruošiamo.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos
Kalorijos(-ų) 300 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Iešmai (Nerūdijančio plieno, skirti dešrelėms kepti)
  • Žarijos (Gerai įkaitusios, bet be liepsnos)

Ingredientai
  

  • 8 vnt Dešrelės - Geriausia rūkytos arba virtos

Gaminimo eiga
 

  • Įkaitinkite žarijas, kol jos bus pakankamai karštos, tačiau be liepsnos.
  • Įverkite dešreles ant iešmų, po dvi ant kiekvieno.
  • Kepti ant žarijų apie 10-15 minučių, kartais pavartant, kol dešrelės bus gražiai auksinės spalvos ir gerai sušilusios.
  • Patiekite karštas su pasirinktais priedais: duona, daržovėmis ar padažu.

Pabaigai…

Norint išvengti dešrelių sprogimo, rekomenduojama prieš kepimą jas lengvai įpjauti.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 300kcalAngliavandeniai: 10gBaltymai: 15gRiebalai: 25gSotieji riebalai: 8gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 50mgNatris: 800mgKalis: 400mgSkaidulos: 1gCukrus: 2gVitaminas C: 2mg
Recepto raktažodžiai Dešrelės, Grill, Receptai su nuotraukomis, Žarijos
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai