Dilgėlių padažas

Dilgėlių padažas

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Dilgėlės pasižymi ne tik gydomosiomis savybėmis, turi ne tik daug neorganinių junginių bei vitaminų, tačiau yra ir labai sveikas ir skanus bei vertinamas pasirinkimas kulinarijoje. Siūlome pasigaminti dilgėlių padažą.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 5 minutes
Iš viso 10 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos

Ingredientai
  

  • 3 kuokšteliai dilgėlių
  • 3 saujos graikinių ar kedro riešutų
  • 40 g parmezano
  • 6 šaukštai alyvuogių aliejaus
  • Druskos pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Dilgėlės su alyvuogių aliejumi sudėti į trintuvę, gerai sutrinti.
  • Suberti riešutus, parmezaną ir druską, patrinti iki vientisos masės.
  • Skanus ir sveikas bei maistingas pasirinkimas! Skanaus!

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Padažai, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai