Gardžiosios bandelės iš daržovių ir rūkyto kumpio
Daržovės ir pakepintas rūkytas kumpis bandelėje-puikus sumuštinis, kurį galima valgyti kaip pagrindinį patiekalą. Ši bandelė gali tapti mėsainių pakaitalu iškyloje gamtoje.
Ingredientai
- 500 g. rūkyto kumpio be lašinukų supjaustyto plonomis juostelėmis
- 250 ml. kepsnių padažo
- 4 vidutiniai smulkiai pjaustyti svogūnų laiškai
- 250 g. atšildytų, trumpomis juostelėmis pjaustytų šaldytu šparaginių pupelių
- 250 g. nuvarvintų saldžiųjų kukurūzų
- 4 didelės perpus perpjautos, paskrudintos bandelės su aguonomis arba sezamais
- Pjaustyti ridikėliai ir morkos papuošti
Gaminimo eiga
- 1, Didelę nesvylančią keptuvę gerai įkaitinkite. Sudėti rūkyto kumpio juosteles ir maišydami pakepinkite 8-10 min.
- 2, Supilkite kepsnių padažą, suberkite svogūnus, pupeles ir kukurūzus. Uždenkite ir sumažinę ugnį kartkartėmis 3, pamaišydami kepkite apie 15 min.
- 4, Apatines bandelių puses išdėliokite į pašildytą lėkštę. Ant jų šaukštu sudėkite pakepintą mišinį, tada uždenkite viršutinėmis bandelių pusėmis.
- 5, Papuoškite ridikėliais, morkomis ir patiekite
Pabaigai…
Skanaus!