Granola su kiviais ir vyšniomis

Granola su kiviais ir vyšniomis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
2 metus gaminau ir pagaliau pagaminau! Tokia ilgai brandinta granola gavosi 😁 Nematavau proporcijų, nes buvo visiškas bandymas. Ši granola yra puiki sveikų pusryčių idėja, kurią galima papuošti įvairiais vaisiais pagal skonį.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 40 minutes
Patiekalas Pusryčiai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Didelis dubuo (Ingredientams maišyti)
  • Orkaitės skarda (Padengta kepimo popieriumi)
  • Šaukštas (Maišymui)

Ingredientai
  

Ingredientai

  • 150 g Avižiniai dribsniai
  • 50 g Sėklų mišinys
  • 20 g Kokoso drožlės
  • 15 ml Lino sėklų aliejus
  • 10 vnt Šaldytos vyšnios

Gaminimo eiga
 

  • Dideliame dubenyje sumaišykite avižinius dribsnius, sėklų mišinį, kokoso drožles ir lino sėklų aliejų.
  • Įmaišykite šaldytas vyšnias.
  • Paruoštą mišinį dėkite ant kepimo popieriumi padengtos skardos ir kepkite 160 laipsnių orkaitėje apie 30 minučių, kartais pamaišant ir pavartant.
  • Jeigu trūksta saldumo, pridėkite medaus po kepimo, kai granola pravės.
  • Granola valgoma su chia sėklomis, užpilama avižų pienu ir paliekama per naktį. Ryte papuošiama kiviais ir vyšniomis.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su įvairiais riešutais ar vaisiais, kad granola būtų pagal jūsų skonį.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 50gBaltymai: 8gRiebalai: 10gSotieji riebalai: 4gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 4gNatris: 20mgKalis: 150mgSkaidulos: 6gCukrus: 12gVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Granola, Kiviai, Receptai su nuotraukomis, Sveiki pusryčiai, Vyšnios
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai