Greitas obuolių pyragas su avietėmis

Greitas obuolių pyragas su avietėmis

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Savaitgaliui pyragėlis – greitai ir lengvai, kuris nereikalauja didelių konditerinių sugebėjimų. Šis obuolių pyragas su avietėmis yra puikus pasirinkimas, kai norisi kažko skanaus, bet neturite daug laiko ar ingredientų. Pagrindiniai ingredientai yra obuoliai ir avietės, o viską maišiau iš akies, kad būtų paprasta ir greita.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 45 minutes
Iš viso 1 hour
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Orkaitė
  • Kepimo forma (Apvali, 20-22 cm)
  • Maišymo dubuo
  • Plakimo šluotelė
  • Matavimo indeliai (Nepaisant to, kad viską dedu iš akies, patartina naudoti matavimo indelius)

Ingredientai
  

Tešla

  • 3 vnt Obuoliai
  • 4 vnt Kiaušiniai
  • 1 indelis Kondensuotas pienas
  • 100 g Tirpintas sviestas
  • 1 a.š. Vanilinis cukrus
  • Žiupsnelis Druska
  • Sauja Džiovintos spanguolės
  • Sauja Šviežios avietės
  • Pagal poreikį Miltai - Tešla turi būti grietinės tirštumo
  • 1 a.š. Kepimo milteliai
  • 1 a.š. Cinamonas

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite visus tešlos produktus maišymo dubenyje.
  • Puikiai išmaišytą tešlą supilkite į kepimo formą.
  • Ant viršaus sudėkite obuolius ir avietes (galima keisti kitais vaisiais ar uogomis).
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180°C temperatūros.
  • Kepkite pyragą apie 45 minutes arba kol viršus taps gražiai auksinės spalvos.
  • Leiskite pyragui šiek tiek atvėsti ir patiekite šiltą su ledais arba atvėsusį.

Pabaigai…

Galite eksperimentuoti su kitais vaisiais ar uogomis, pvz., vyšniomis ar mėlynėmis. Pyragas taip pat puikiai tinka su vaniliniais ledais.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 150gBaltymai: 20gRiebalai: 50gSotieji riebalai: 20gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 25gCholesterolis: 200mgNatris: 300mgKalis: 300mgSkaidulos: 10gCukrus: 100gVitaminas A: 400IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai Avietės, Greitas pyragas, Obuolių pyragas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai