Greiti ir skanūs varškės kukuliai

Greiti ir skanūs varškės kukuliai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kukli vakarienė, nekukliai skani. Nemėgstu ilgai terliotis, todėl varškė 0,5 kg, kiaušinis, šiek tiek druskos, 3 šaukštai manų ir 3 šaukštai bulvių krakmolo. Greitai išminkau, suvolioju ritinėlį, supjaustau. Per tą laiką ir pasūdytas vanduo užverda. Kelios minutės ir galima išgriebti. Sviestas, cukrus ir grietinė šį kartą padažui. Kadangi nededu cukraus į varškę, būna skanu ir su spirgučiais. O jei dar peletrūūūūūnooo 😋. Gerai, įsisvaigau, virkit ir ragaukit. Skanaus ir nesirkit!
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 15 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 25 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Suverdančiam vandeniui)
  • Šaukštas (Ingredientams maišyti)
  • Peilis (Tešlos ritinėliui pjaustyti)
  • Dubuo (Tešlai maišyti)

Ingredientai
  

  • 500 g Varškė
  • 1 vnt Kiaušinis
  • Pagal skonį Druska
  • 3 šaukštai Manai
  • 3 šaukštai Bulvių krakmolas
  • Pagal skonį Sviestas - Padažui
  • Pagal skonį Cukrus - Padažui
  • Pagal skonį Grietinė - Padažui

Gaminimo eiga
 

  • Sumaišykite varškę, kiaušinį, druską, manus ir bulvių krakmolą.
  • Išminkykite tešlą ir suvoliuokite ritinėlį.
  • Supjaustykite ritinėlį gabalėliais.
  • Užvirinkite pasūdytą vandenį ir įdėkite kukulius.
  • Virinkite kelias minutes, kol kukuliai išplauks į paviršių.
  • Patiekite su sviestu, cukrumi ir grietine arba spirgučiais.

Pabaigai…

Jei norite daugiau skonio, galite įdėti peletrūno arba kitų prieskonių.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 35gBaltymai: 20gRiebalai: 15gSotieji riebalai: 10gPolinesotieji riebalai: 3gMononesotieji riebalai: 2gCholesterolis: 150mgNatris: 300mgKalis: 400mgSkaidulos: 2gCukrus: 10gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Greitas maistas, Lengvi patiekalai, Varškės kukuliai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai