Greiti koldūnai su lašinukais ir svogūnais

Greiti koldūnai su lašinukais ir svogūnais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Kai nesinori nieko daryti, bet norisi gardaus kąsnelio, koldūnai iš parduotuvės yra puikus sprendimas. Čia pateikiu paprastą receptą, kaip pagardinti koldūnus keptais lašinukais ir svogūnais, o grietinė viską puikiai užbaigs.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 5 minutes
Gamyba 15 minutes
Iš viso 20 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 2 porcijos
Kalorijos(-ų) 600 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Keptuvė (Mažai keptuvei kepti lašinukus ir svogūnus.)
  • Puodas (Vandeniui užvirti ir koldūnams virti.)
  • Peilis (Svogūnui smulkinti.)

Ingredientai
  

  • 200 g Koldūnai - Iš parduotuvės
  • 100 g Lašinukai - Supjaustyti mažais gabaliukais
  • 1 vnt Svogūnas - Smulkiai supjaustytas
  • 50 g Grietinė

Gaminimo eiga
 

  • Užvirkite vandenį puode, tada suberkite koldūnus ir virkite, kol jie pakils į paviršių ir bus minkšti.
  • Tuo metu keptuvėje ištirpinkite lašinukus ir kepkite juos, kol jie taps auksinės spalvos. Pridėkite smulkintą svogūną ir kepkite, kol jis taps minkštas ir kvapnus.
  • Nuvarvinkite išvirtus koldūnus ir patiekite juos su keptais lašinukais ir svogūnais. Galiausiai pridėkite šaukštelį grietinės kiekvienai porcijai.

Pabaigai…

Jei norite aštresnio skonio, pridėkite šiek tiek pipirų ar česnako prie keptų lašinukų.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 600kcalAngliavandeniai: 50gBaltymai: 20gRiebalai: 40gSotieji riebalai: 15gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 20gCholesterolis: 100mgNatris: 800mgKalis: 300mgSkaidulos: 3gCukrus: 5gVitaminas A: 200IUVitaminas C: 10mg
Recepto raktažodžiai Greitas maistas, Koldūnai, Lašinukai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai