
Greitos sluoksniotos tešlos bandelės su obuoliais
Kartais norisi kažko greito ir skanaus, todėl šios sluoksniotos tešlos bandelės su obuoliais yra puikus sprendimas. Įdarą sudaro gabaliukas obuolio su cinamonu ir cukrumi. Puikiai tinka, kai norisi kažko saldaus ir šilto vos per pusvalandį.
Reikalingi Įrankiai
- Kepimo skarda (Iškloti kepimo popieriumi)
- Peilis (Obuoliams pjaustyti)
- Kepimo popierius
Ingredientai
Pagrindiniai ingredientai
- 1 pakelis Sluoksniuota tešla
- 2 vnt Obuoliai - Supjaustyti gabaliukais
- 1 šaukštas Cukrus - Pabarstyti
- 1 šaukštelis Cinamonas - Pabarstyti
Gaminimo eiga
- Sluoksniuotos tešlos lapus iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais.
- Ant kiekvieno tešlos kvadratėlio uždėti obuolio gabaliuką, pabarstyti cukrumi ir cinamonu.
- Užlenkti tešlos kraštus, suformuojant mažas bandeles.
- Bandelės išdėlioti ant kepimo skardos, išklotos kepimo popieriumi.
- Kepti įkaitintoje orkaitėje 180°C temperatūroje apie 20 minučių, kol bandelės taps auksinės spalvos.
Pabaigai…
Galite paeksperimentuoti su kitais vaisiais arba įdėti razinų ar riešutų, kad suteiktumėte bandelėms naują skonį.
Maistingumo lentelė
Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 35gBaltymai: 3gRiebalai: 12gSotieji riebalai: 6gPolinesotieji riebalai: 2gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 10mgNatris: 150mgKalis: 100mgSkaidulos: 2gCukrus: 12gVitaminas A: 100IUVitaminas C: 5mg