Greitukai Cepelinai

Greitukai Cepelinai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Vidutinis
Šis receptas skirtas tiems, kurie nori greitai pasigaminti cepelinus. Vietoje įprasto tarkavimo per didelį bulvių tarką, bulvės tarkuojamos per desertinę morkų tarką, o įdarui naudojama virta malta mėsa. Puikus pasirinkimas tiems, kurie ieško kažko naujo ir greito.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 30 minutes
Iš viso 50 minutes
Patiekalas Pagrindiniai patiekalai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 12 vnt
Kalorijos(-ų) 250 kcal

Reikalingi Įrankiai

  • Puodas (Didelis, tinka virimui)
  • Bulvių tarkavimo įrankis (Desertinė morkų tarkutė ir burokinė tarkutė)
  • Maišymo indas
  • Šaukštas (Sumaišyti ir formuoti cepelinus)

Ingredientai
  

  • 6 vnt Žalios bulvės - Tarkuotos per desertinę morkų tarką
  • 6 vnt Virtos bulvės - Su lupenomis, sutarkuotos per burokinę tarką
  • 250 g Bulvių krakmolas
  • Virta malta mėsa - Įdarui

Gaminimo eiga
 

  • Žalias bulves tarkuoti per desertinę morkų tarką, o virtas bulves – per burokinę tarką.
  • Sumaišykite tarkuotas bulves su bulvių krakmolu. Formuokite cepelinus, įdarydami juos virta malta mėsa.
  • Virkite dideliame puode, kol cepelinai bus paruošti.
  • Patiekite su grietine ir spirgučiais.

Pabaigai…

Šis receptas leidžia pagaminti cepelinus daug greičiau, naudojant paprastesnę tarkavimo techniką. Virtos maltos mėsos įdaras suteikia cepelinams papildomo skonio.

Maistingumo lentelė

Kalorijos(-ų): 250kcalAngliavandeniai: 45gBaltymai: 8gRiebalai: 5gSotieji riebalai: 1gPolinesotieji riebalai: 1gMononesotieji riebalai: 3gCholesterolis: 20mgNatris: 300mgKalis: 400mgSkaidulos: 4gCukrus: 2gVitaminas A: 20IUVitaminas C: 15mg
Recepto raktažodžiai bulvės, Cepelinai, Greiti cepelinai, Lietuviški patiekalai, Malta mėsa
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai