Greitukas su kreminės varškės įdaru

Greitukas su kreminės varškės įdaru

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Šis greitas desertas su rudu sausainiu pagrindu ir kreminės varškės sluoksniu yra puikus pasirinkimas, kai norite kažko skanaus ir neįprasto. Razinos ir džiovintos slyvos suteikia saldumo ir tekstūros, o želatinos sluoksniai užtikrina, kad desertas bus tvirtas ir lengvai pjaustomas.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Iš viso 4 hours
Patiekalas Desertai
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 8 porcijos

Reikalingi Įrankiai

  • Forma (Apvali arba kvadratinė, išklota maistine plėvele)
  • Dubuo (Maišymui)
  • Mikseris (Kreminės masės maišymui)
  • Šaldytuvas (Desertui sustingti)

Ingredientai
  

  • 100 g Rudi sausainiai
  • 25 g Želatina - Ištirpinta iš anksto
  • Cukrus - Pagal skonį
  • 400 g Kreminė varškė
  • 3 v.s. Riebi naminė grietinė
  • 50 ml Grietinėlė
  • Razinos
  • Džiovintos slyvos
  • Citrinos sultys - Pagal skonį
  • Vanilinis cukrus - Pagal skonį

Gaminimo eiga
 

  • Formą iškloti maistine plėvele ir dėti sausainius ant dugno.
  • Želatiną išbrinkinti iš vakaro ir ištirpinti.
  • Sumaišyti kreminę varškę, grietinę, grietinėlę, cukrų ir vanilinį cukrų. Įpilti 5 v.s. želatinos ir gerai išmaišyti.
  • Supilti gautą masę ant sausainių pagrindo. Ant viršaus uždėti razinas ir džiovintas slyvas. Dėti į šaldytuvą.
  • Paruošti kitą sluoksnį iš braškių ir vyšnių uogienės, užpilant virintu vandeniu, pridėti citrinos sulčių ir likusią želatiną. Išmaišyti ir užpilti ant viršaus. Palikti sustingti.
  • Po kelių valandų desertas bus paruoštas. Patiekti su kava.

Maistingumo lentelė

Angliavandeniai: 200gBaltymai: 30gRiebalai: 40gSotieji riebalai: 20gPolinesotieji riebalai: 5gMononesotieji riebalai: 10gCholesterolis: 100mgNatris: 150mgKalis: 200mgSkaidulos: 10gCukrus: 100gVitaminas A: 300IUVitaminas C: 5mg
Recepto raktažodžiai Greitas desertas, Kreminė varškė, Sausainių pagrindas, Želatinos pyragas
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai