Grikių košė su grybais ir svogūnais

Grikių košė su grybais ir svogūnais

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Siūlome paragauti grikių košės su grybais ir svogūnais. Šis patiekalas turėtų patikti mėgstantiems patiekalus iš grikių.
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 10 minutes
Gamyba 20 minutes
Iš viso 30 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 2 stiklinės grikių kruopų
  • 3 stiklinės vandens
  • 30 g. džiovintų grybų
  • 2 svogūnai
  • 1 arbatinis šaukštelis druskos

Gaminimo eiga
 

  • Džiovintus grybus nuplauti, sudėti į puodą, užpilti 3 stiklinėmis šalto vandens ir palikti jame 1-1,5 val.
  • Išbrinkusius grybus permalti mėsmale
  • Sudėti atgal į tą patį vandenį ir užkaisti
  • Kai vanduo užvirs įberti druskos ir suberti grikių kruopas
  • Maišant virti, kol sutirštės
  • Puodą uždengti dangčiu ir palikti išbrinkti
  • Į gatavą košę įdėti svieste pakepintus svogūnus ir išmaišyti

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai grikiai, grybai, Košės
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai