Grybų kotletukai

Grybų kotletukai

virtuveje.lt
Sudėtingumas: Lengvas
Grybautojai ir grybų mėgėjai laukia nesulaukia kada džiaugsis gausiu grybų derliumi, grybauti vienas malonumas, o valgyti skaniai pagamintus grybus ne ką malonesnis dalykas 🙂
Dar niekas neįvertino
Pasiruošimas 20 minutes
Gamyba 10 minutes
Iš viso 30 minutes
Virtuvė Lietuviška
Porcijos 4 porcijos

Ingredientai
  

  • 500 g grybų
  • 50 g ryžių
  • 1 kiaušinis
  • Prieskoniai: svogūnas, česnakas, druska, pipirai ir kiti mėgiami
  • Aliejus kepimui

Gaminimo eiga
 

  • Grybus išvirti pasūdytame vandenyje. Sumalti.
  • Sudėti pusę virtų pakelio (50g) ryžių, įmušti kiaušinį, suberti prieskonius ir viską išmaišyti.
  • Suformuoti kotletukus. Kepti įkaitintoje keptuvėje, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių.

Pabaigai…

Skanaus!
Recepto raktažodžiai Grybų patiekalai, Sveiki patiekalai
Total
0
Pasidalinimų
Parašykite komentarą

El. pašto adresas nebus skelbiamas. Būtini laukeliai pažymėti *

Recipe Rating




Kiti receptai